tiistai 25. kesäkuuta 2013

Onnistumisia seuraa epäonni


Radiosta tuli juhannusyönä toi muutaman vuoden takanen biisi. "Enää en oo kauniille lauluille kuuro, Veronica Maggio laulo surun pois." Sateenkaari päätty tän biisin kohdalle ja oli pakko kuunnella se uudestaan. Ja uudestaan. Oikeesti kuunnelkaa noita sanoja. Aivan mahtavaa.

Kesäloma lipuu sormien välistä ennen kun siihen ehtii tarttuakaan. Vaikee käsittää, että kohta ollaan oltu jo kuukausi kesälaitumilla ja ripari alkaa pian. Taakka, jota oon tän riparitouhun takia kantanu, on kohta poissa. Mun tekis mieli ravistaa se Kokemäenjokeen ja huutaa samalla niitä sanoja, jotka on tapana korvata sensuuriäänellä. Kun juhlat on ohi, lähen kamujen kans Yyteriin, hautaan tän kesän sinne rantahiekkaan jotta joku vois luulla sitä roskaks ja heittää pois .. ~

Olin Emmillä keskiviikosta perjantaihin. Me ommeltiin torstaiaamupäivä - oli ihanaa vaan olla, jutella, tehdä käsillä ja syödä jäätelöö niitten tyhjässä, valoisassa talossa. Ja katteltiin salaa kun pikkutyttö ratsasti kepparilla viereisessä pihassa. Illemmalla käytiin kattomassa ihan huikee kotimainen komedia, 21 tapaa pilata avioliitto. Armi Toivanen istu rooliinsa kun nenä päähän ja varsinkin kotimaiseks leffaks toi oli ihan törkeen hyvä.

Onneks sain tänään valmiiks Riemun varsan. Tita on aivan mahtava tamma. Kiintymys sitä kohtaan kasvaa koko ajan. Miten keppihevonen voi merkitä niin paljon? Älytöntä.


Tähän maailmaan meitä mahtuu monta, sun kans hetkee unohtumatonta.


Tita

- Nelly

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti